Turkse lunch

Bent u op zoek naar een gezellige plek waar u een Turkse lunch kunt eten in Rotterdam? Kom langs bij Turks restaurant H-Kiki. Wij zijn een authentiek restaurant waar de overheerlijke smaken samenkomen in geweldige gerechten. De gerechten worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Bezoek H-Kiki in Rotterdam voor een wereld aan overheerlijke smaken.

Geniet van een traditionele Turkse lunch

Kom genieten van een heerlijke traditionele Turkse lunch bij H-Kiki in Rotterdam. De Turkse keuken staat bekend om de meest veelzijdige smaken. We bieden meer dan voldoende plekken om plaats te nemen met familie of vrienden. Het gezellig samen eten is dan ook een belangrijk onderdeel van de cultuur.

Authentieke Turkse gerechten

Tijdens een Turkse lunch bij H-Kiki geniet u van heerlijke authentieke gerechten. Proef heerlijke gegrilde kebabs, een smaakvolle mezze of andere kleine gerechtjes. Het menu biedt vele mogelijkheden. Probeer de verschillende smaken en vraag advies aan een van onze medewerkers.

De verschillende gerechten zijn zowel warm als koud te verkrijgen. Daarnaast bieden we ook meer dan genoeg opties om te kiezen voor een lichte of juist een zware lunch. Sluit het af met een zoet dessert zoals baklava of juist een künefe.

High Tea bij H-Kiki
Gedeelde maaltijd H-Kiki

Kom langs voor een Turkse lunch bij H-Kiki

Laat uw zintuigen prikkelen en kom langs voor een overheerlijke Turkse lunch bij H-Kiki. In ons restaurant in Rotterdam met uitzicht op de Euromast kunt u de verschillende smaken proeven en ervaren. Neem plaats op ons terras of kies voor een gezellige plek binnen.

Naast lunchen is het ook mogelijk om aan tafel te schuiven voor het diner of kom genieten in onze shisha lounge. Om zeker te zijn van een plek voor de Turkse lunch reserveert u een plekje met onderstaande button.

Inrichting H-kiki
Turkse gerechten bij H-Kiki
H-kiki inrichting restaurant