High tea

Bent u op zoek naar een plek voor een heerlijke high tea in Rotterdam? Kom langs bij Restaurant Hkiki! Onze high tea bestaat uit verschillende hartige en zoete gerechtjes, geserveerd met overheerlijke kruidenthee. Onze high tea vindt plaats in onze eigen zaal, lila by Hkiki. Perfect voor een babyshower of een gezellige dag met vriendinnen en familie.

High tea bij Hkiki Rotterdam

De high tea bij Hkiki Rotterdam biedt een overheerlijk gevoel van luxe en genot. Door de gevarieerde keuze van verschillende gerechten wordt het de high tea een waar feest. De high tea vindt plaats in een aparte ruimte, waar alles in het sfeervol lila is gedecoreerd. In Lila by Hkiki doen wij er alles aan om uw high tea volledig naar wens te laten verlopen. Viert u een feestje, bijvoorbeeld een babyshower? Dan geven we u de mogelijkheid om zelf de ruimte te versieren, mocht dit uw wens zijn. Hierdoor kunt u de volledige high tea aan laten sluiten bij uw eigen wensen.

Soorten high tea gerechten

De verschillende gerechtjes die worden aangeboden bij de high tea zijn zoet en hartig. Kies uit heerlijke cakejes, pancakes, hartige broodjes met halal vlees of vers fruit. De gerechten worden gepresenteerd op prachtige etagères en worden op een feestelijke manier geserveerd. Onder andere de volgende gerechtjes vindt u terug in ons high tea:

  • Gevulde wraps
  • Cake
  • Taart
  • Pancakes
  • Belegde broodjes
  • Macarons
  • Vers fruit

Alle gerechten met vlees zijn halal.

High tea Hkiki

Lila by Hkiki

Lila by Hkiki is de plek waar de high tea plaats vindt. Deze zaal is volledig in het lila gedecoreerd en is sfeervol ingericht. Het is de perfecte plek voor een gezellige middag met vriendinnen, collega’s, familie of andere kennissen. Door de groene muur met lila verlichting, lila bloemen en gouden elementen is het volledig social proof. Maak prachtige foto’s om herinneringen voor later te bewaren.

Reserveer een high tea bij Hkiki

Kom langs en laat je verwennen door onze heerlijke selectie van verschillende kruidentheeën en verschillende lekkernijen. Reserveer een plek, zodat we u een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Reserveren  doet u makkelijk via de onderstaande knop of door te bellen naar ons restaurant. Tot ziens voor een high tea bij Hkiki Rotterdam.