Turks restaurant

Bent u op zoek naar een gezellig Turks restaurant in Rotterdam? H-Kiki is het Turkse restaurant voor overheerlijke gerechten uit de Turkse keuken. Wij serveren een uitgebreide menukaart met traditionele gerechten, bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten.

Turks restaurant in Rotterdam

H-Kiki is het Turkse restaurant in Rotterdam. Ons restaurant is sfeervol ingericht en hier geniet u volop van de Turkse cultuur. Vind ons in Rotterdam bij Het Park, een prachtige locatie aan het water met uitzicht op de Euromast. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op ons overheerlijke terras aan het water.

Naast het genieten van overheerlijke Turkse gerechten kunt u ook plaatsnemen in onze lounge. Hier bieden wij de mogelijkheid tot het roken van Shisha. In onze lounge vindt u veel zitplaatsen waardoor u met een grote groep langs kunt komen.

Geniet van een Turkse lunch of Turks diner

Wanneer u langs komt bij H-Kiki kunt u genieten van een Turkse lunch of Turks diner. De lunch en het diner serveren wij met een mix van warme en koude gerechten. Geniet van verschillende vlees en vissoorten. Deze zullen allen halal zijn. Daarnaast bieden wij ook vegetarische gerechten aan. De open keuken biedt de mogelijkheid om te kijken hoe de gerechten worden bereid. Onze koks denken graag met u mee over de keuze van de verschillende gerechten.

High Tea bij H-Kiki
Gedeelde maaltijd H-Kiki

Kom langs bij H-Kiki Turks restaurant

Kom gezellig met vrienden of familie langs in Turks restaurant H-Kiki en ervaar samen de smaken van de Turkse keuken. Ons restaurant is goed bereikbaar met de auto. Reserveer een plek in ons restaurant om verzekerd te zijn van een plekje. Op het terras en in de lounge werken wij met vrije inloop. Wij zien u graag, tot ziens bij Turks Restaurant H-Kiki!

Inrichting H-kiki
Turkse gerechten bij H-Kiki
H-kiki inrichting restaurant