Turks diner

Bent u op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van de smaken van een Turks diner? Kom langs bij Turks restaurant HKiki in Rotterdam. Wij zijn een authentiek restaurant waar de overheerlijke smaken samenkomen in geweldige gerechten. Van kebapci tot pideci, het aanbod is erg breed. Ontdek het zelf, kom langs bij Hkiki in Rotterdam!

Turks diner vol met diverse smaken

Een van de meest veelzijdige keukens ter wereld, is de Turkse keuken. Een Turks diner laat u verbazen van verschillende smaken. De gerechten zijn vol van smaak met heerlijke kruiden. Een Turkse diner bij restaurant Hkiki biedt verschillende opties op het menu. Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden.

Traditionele gerechten en meer tijdens het Turks diner

Een Turks diner biedt verschillende gerechten, traditioneel als modern. Bij Hkiki vindt u veel verschillende dingen op de menukaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kebap of pideci, beide erg traditionele gerechten uit de Turkse keuken. Heerlijk mals gekruid vlees. Andere gerechten die je op de menukaart vindt naast de kebap en pideci zijn:

  • Verschillende vleesgerechten van de grill
  • Heerlijke soepen
  • Rijkgevulde salades
  • Koude en warme tapas (mezze)
  • Turkse pasta
  • Vegetarische gerechten

Om het hoofdgerecht af te sluiten hebben we verschillende overheerlijke zoete nagerechten. Om de dorst te lessen, serveren we onder andere overheerlijke mocktails.

High Tea bij H-Kiki
Gedeelde maaltijd H-Kiki

Een Turks diner bij restaurant Hkiki Rotterdam

Bij restaurant Hkiki bieden we een verscheidenheid van verschillende gerechten aan sluiten bij de traditionele Turkse keuken. In ons restaurant bieden we meer dan voldoende ruimte voor grote groepen, waardoor het gevoel van samen zijn wordt versterkt. Ons restaurant is gevestigd naast het Park in Rotterdam met uitzicht op de Euromast. Kies tijdens uw bezoek voor een plek op ons terras aan het water of in ons sfeervolle restaurant.

Naast het diner is er ook ruimte om te lunchen bij Hkiki. Ook hier zult u genieten van verschillende Turkse gerechten. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze shisha ruimte of te genieten van een heerlijke high tea. Reserveer gauw een plek in ons Turks restaurant en geniet van de verschillende authentieke smaken.

Inrichting H-kiki
Turkse gerechten bij H-Kiki
H-kiki inrichting restaurant